Novoto Vreme

Годишен финансов отчет за 2008 год.

ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА
На ПП „НОВОТО ВРЕМЕ” за 2008 година
Съгласно изискванията на чл. 33, ал. 1 от Закона за счетоводството
 

1. Организационна дейност за отчетен период 2008г. На 12 и 13 април 2008г. се проведе разширено заседание на Политическият съвет на ПП „Новото време” в гр. Велико Търново. На заседанието беше обсъдено политическото и организационното състояние на партията, бъдещите инициативи по места и работата на общинските съветници. В резултат на проведеното заседание Политическия съвет даде мандат на Изпълнителното бюро за водене на коалиционни разговори и сключване на предизборни споразумения с десни и дясно-центристки партии.

На 04.10.2008г. в София, се проведе разширено заседание на Политическия съвет, на който беше взето решение за свикване на Национален Конгрес на ПП „Новото време”. На заседанието бяха приети критериите за номинации на делегати и кандидати за членове на ПС на Новото време, както и датата на провеждане и дневният ред на Конгреса.

В резултат на приетите правила от Политическия съвет, до края на 2008г. всички структури на партията проведоха  отчетно – изборни конференции на които излъчиха делегати за Националния Конгрес на партията насрочен за 31 януари 2009г.

Текущо през годината се провеждаха отчетно изборни конференции във всички общини в страната, както и на много места се създадоха нови структури на партията (Доспат, В. Търново,Бобов дол, Пещера и др.).

2. Проведени мероприятия през отчетния периодВ началото на годината се проведоха 4 три дневни курса с по 25 човека всеки, за обучение по разработване и управление на проекти по структурните фондове

Организацията на Новото време в гр. Бургас се включи активно в кампанията за местен референдум относно петролопровода Бургас – Александропулис.

В средата на 2008 г. партия "Новото време" изпрати на президента Георги Първанов и на представителите на Тройната коалиция копие от проекта за Избирателен кодекс, внесен от нововремци за разглеждане в предходния парламент.

Този проект беше приет на първо четене със 160 гласа „за” в 39-то НС, но в последствие мнозинството депутати се отметна и не се стигна до неговото второ

четене, независимо, че „Новото време” предлагаше разглеждането му всяка седмица в продължение на близо година. В резултат на това Президентът Георги Първанов инициира среща , на която присъстваха председателят на „Новото време”, и депутатите Мария Капон и Нено Димов, като на срещата бяха обсъдени въпроси свързани с реформата на политическият модел.

Новото време участва в частичните избори за общински съветници в гр. Казанлък и гр. Сандански:

-         в гр. Казанлък с обща листа ще се явиха местните структури на партиите СДС, "Новото време" и ССД. Коалицията има 1 представител в местния парламент.

-         Коалицията в Сандански между „Новото време” и ДСБ спечели три места в местния парламент

-         През 2008 г. общинските съветници от партията внесоха в общинските съвети „Наредба за публично – частно партньорство” и „Етичен кодекс на общинския съветник” разработени  от „Новото време”.

През месец ноември местната структура на партия "Новото време" в Стара Загора организира публичен дебат, на който ще беше обсъдено бъдещето на зелените площи в града

3. Финансова дейност

Редовни отчети предоставени в срок пред Сметната палата и редовна отчетност на Финансовия комитет към ПП „Новото време”

Настоящият отчет е приет на заседание на ИБ на ПП „Новото време” от 5 март 2009 година. 
ПРЕДСЕДАТЕЛ на ПП „НОВОТО ВРЕМЕ”:
Емил Кошлуков

Приложение № 1

Приложение № 2

Приложение № 3

Приложение № 4

Приложение № 5

Одиторски доклад

Приложение


Годишен финансов отчет за 2015 год.
Годишен финансов отчет за 2012 и 2013 год.
ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА НА ПП „НОВОТО ВРЕМЕ” ЗА 2011 ГОДИНА
Отчет на ПП "Новото Време" във връзка с предизборната кампания за избори за общински съветници и кметове през 2011 г.
Обявени актове
Платформа
Годишен финансов отчет за 2008 год.
Годишен финансов отчет за 2009 год.
Годишен финансов отчет за 2010 год.
Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.