Novoto Vreme
Поздравление на министър-председателя – г-н Симеон Сакскобургготски

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

   Благодаря ви за поканата да присъствам на вашия конгрес. Поради посещението ми в Сърбия и Черна гора, нямам възможност лично да ви поздравя с учредяването на партия "Новото време".
   Както неведнъж съм подчертавал, наличието на повече идеи в политиката и то отстоявани от млади хора, е от значение за общия ни стремеж – просперитетът на Балгария и по-добрия жизнен стандарт на всички нейни граждани. Това бяха основните цели, привлекли онези от вас, които преди три години получиха възможността да работят за постигането им като народни представители. Оценявам усилията ви през изминалия период в рамките на ПГ на НДСВ и съм убеден, че и в новата ви формация ще се трудите със същия ентусиазъм.
   В сегашния ключов момент за България е важно всеки неин гражданин, независимо каква партийна принадлежност има, да се приобщи активно към усилията ни да преобразим страната. Най-силния мотив за това е, че добрите резултати са вече налице.
   Все още остава много работа, а вашата инициативност досега ми дава основание да виждам в "Новото време" отговорен участник в политическия живот.    Пожелавам успешна работа на форума!

       Симеон Сакскобурготски

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.