03/10/2011
Георги Титюков награди победителя в първата у нас "Шампионска лига на Пловдив" 2011

Отборът на “Калояново” спечели купата в първия за България и града под тепетата турнир „Шампионска лига на Пловдив” 2011, който се проведе под патронажа на Георги Титюков – зам.-кмет в този мандат, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на Коалиция „Кауза Пловдив”. След изключително оспорван двубой тимът на „Калояново” завоюва титлата с гол разлика (6:5) като по този начин остави отборът на „Vip Dent” на второ място.

Лично Георги Титюков награди първенците с купата на шампионата и златни медали. „С добрата си игра показахте, че заслужавате трофея и върха на почетната стълбица”, заяви той докато връчваше наградите на футболистите от тима на „Калояново”. На останалите състезатели от „Vip Dent” и „РАЙКОМЕРС”, които се класираха на второ и трето място пожела повече тренировки, които ще ги изстрелят на призовите места в следващите турнири. Вторият и третият отбор също получиха медали, както и десетки литри бира, с които да отпразнуват победите си.

Мачовете от първото по рода у нас футболно съревнование „Шампионска лига на Пловдив” 2011, които се проведе през последните няколко дни в града се играха на последно поколение изкуствена трева в новопостроения спортен център „Арена” в ЖК „Тракия”. Общият брой на срещите, които се изиграха по време на турнира бяха осем. Организатор на пловдивската шампионска лига е коалиция „Кауза Пловдив”, съорганизатор Градска футболна лига.