26/10/2011
Коалиция Кауза Пловдив: Подкрепяме Иван Тотев на балотажа, защото искаме развитие на Пловдив
Пловдив трябва да има дясно управление. ГЕРБ поддържа наши основни идеи и принципи.

На извънредна пресконференция днес Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“ обяви подкрепата си за кандидата за кмет на Пловдив на ГЕРБ Иван Тотев.

„Като представители на десни формации, няма как да не сме загрижени и не можем да останем безучастни за това, какво ще бъде бъдещото управление на Пловдив.“, заяви Константин Георгиев, общински съветник от Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“.

Георги Титюков благодари на всички, които на 23 октомври подкрепиха „КАУЗА ПЛОВДИВ“ и на всички пловдивчани, които излязоха и гласуваха и по този начин обезсмислиха купения вот.

„Програмата на ГЕРБ и Иван Тотев е близка и кореспондира с нашите идеи за създаване на веолоалеи, интелигентна система за управление на трафика, построяване на повече детски ясли и градини, програма за развитие на спорта и насърчаване на младото поколение към здравословен начин на живот– повече спортни зали, спортни площадки, повече възможности и по-добри условия за работа на спортните клубове, усвояване на европейски средства, развитие на турзима и утвърждаване на Пловдив – най-древния град в Европа - като туристическа и културна столица на България.

Затова безусловно заставаме с подкрепата си зад кандидата на ГЕРБ Иван Тотев, с името си, идеите си, принципите си за развитие на Пловдив. Нееднократно Иван Тотев е заявявал, че разчита на експертния потенциал, а Коалиция  „Кауза Пловдив“ разполага с много и добри експерти в различни области.“, заяви Георги Титюков.

 „Ние сме дясно мислещи хора и като такива не можем да позволим бъдещото управление на Пловдив да наподобява това на „Тройната коалиция“. НДСВ имат представител в листата на ВМРО – НИЕ, БСП вече обяви официалната си подкрепа за Славчо Атанасов, очакваме днес това да направи и ДПС. Пловдив трябва да има дясно управление. ГЕРБ подкрепя нашите основни идеи. Именно затова подкрепяме Иван Тотев.“, заяви председателят на „Новото време“ в града, Борис Николов.

Архитект Цветелин Цоневски, председател на ПП „Кауза България“ благодари на всички, които „припознаха в нас един модел на устойчиво развитие“.

„Няма как да подкрепим статуквото. Искаме в Пловдив  да има развитие и ние виждаме това развитие в лицето на Иван Тотев“, категоричен бе той.