23/10/2011
Взривиха колата на кандидата на Новото време за община Златица Петя Чолакова.

Тази вечер в 22 часа в град Златица пред жилището на кандидата за кмет на Златица Петя Чолакова бе взривен личния й лек автомобил. За съжаление демокрацията в България умря. Погребаха я самозабравили се местни лумпени, които в изборната нощ взривиха автомобила на кандидата за кмет на Златица от коалиция „Нова обединена Златица” – Петя Чолакова.

Ръководството на Политическа партия „Новото време” застава твърдо зад Петя Чолакова. Заявяваме, че сме готови да отнесем въпроса до националните и европейски институции, медии, организации в защита на свободното слово. Нека видим колко им стиска. Защото е много лесно да словоблудстваш по радия и телевизии в защита на свободното слово, а в 21 век да се връщаме към времената на Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина.

Петя Чолакова е личност с рядка гражданска позиция, която не се колебае да насочи стрелите на острото си перо срещу феодали и мафиоти, които 20 години мачкат и ограбват този китен български край. Петя е наш съратник и ние няма да я предадем.

Защото ако си затворим очите днес, за нашите деца няма да има „утре”.