Novoto Vreme
02/07/2009
Мажоритарният кандидат на ЛИДЕР предлага Меморандум за местен патриотизъм

Водачът на листата и мажоритарен кандидат в Пазарджишки избирателен район Сергей Темелков оповести инициативата си да бъде подписан Меморандум за местен патриотизъм. Предлагам всички мажоритарни кандидати да подпишем един документ с конкретни приоритети и независимо от крайния резултат на предстоящите избори, който от нас бъде избран, да се ангажира, че ще работи за развитието и благоденствието на Пазарджишкия край, заяви на прескеонференция Темелков.

Вярно е, че народните представители определят политиката на страната, а не на региона, но те са издигнати от конкретен регион и имат ангажимент към него. Това особено важи за мажоритарно избраните народни представители, защото те са избрани пряко от хората, а това е огромна отговорност и задължение. Това задължение не свършва само с откриване на приемна в Пазарджик, а такава задължително трябва да има всеки народен представител. Но мажоритарно избраният депутат има още по-голям ангажимент към региона, който го е избрал.

Затова предлагам мажоритарните кандидати да подпишем меморандум за местен патриотизъм. Аз лично се ангажирам с няколко конкретни приоритети, които смятам за най-важни: доизграждане на язовир „Луда Яна“ край Панагюрище; предоставяне на терен от бившата казарма за изграждане на автогара в Пазарджик; откриване на филиал на висше учебно заведение в Пазарджик реновиране на пътната инфраструктура в Област Пазарджик; подпомагане на общините и населените места от района на Родопите за развитието на туристическите дейности и услуги; подпомагане на селскостопанските производители; популяризиране на потенциала на региона с цел съдействие за бизнес контакти; завършване изграждането на автомагистрала „Тракия“. Останалите мажоритарни кандидати също могат да добавят свои предложения, които всички да приемем и те да бъдат приоритети на избрания мажоритарен кандидат, без значение кой ще е той, защото от значение е единствено бъдещето и развитието на региона, поясни Кандидатът на ЛИДЕР и Новото време.

Сергей Темелков обърна внимание и на публикувани днес социологически проучвания в централни медии, които категорично посочват ЛИДЕР с Новото време като представени в 41-о Народно събрание.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.