Novoto Vreme
02/07/2009
ЛИДЕР и Новото време зарадваха чирпанлии

 

Весела детска фиеста на площада срещу Община Чирпан организираха на 29 юни т.г. ЛИДЕР и Новото време. С песни, танци, игри и изненади протече миникарнавалът, а децата по традиция се радваха най-вече на сладоледения бар и веселите клоуни. Специален гримьор преобрази малчуганите в малки животинчета, принцеси и приказни феи.

Щастливият ден за чирпанлии не свърши дотук. Всички желаещи имаха възможност да видят постановката "Посещение на млада дама" от Зденек Подскалски с участието на Ирина Андреева и Веселин Плачков от плевенския Драматичен театър. Входът беше свободен, а заслугата за перфектната организация беше най-вече на Донка Ванчева, лидер на Новото време в града.
Същия ден ЛИДЕР и Новото време дариха климатик на Рентгеновото отделение на Многопрофилната болница. Лично националният председател Кънчо Филипов връчи необходимата техника, за да заработи новият център, на директора на отделението д-р Димитров. 50 комплекта за хранене пък бяха дарени на Службата за социален патронаж в града, а кандидатът за народен представител Светлана Бакалова зарадва малчуганите от Центъра за работа с деца с нов монитор.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.