Novoto Vreme
02/07/2009
Мирослав Севлиевски и Христо Ковачки призоваха гражданите на Бургас за подкрепа

 Видео

“Искаме вашата подкрепа и ви каним на концерт утре вечер - с тези думи водачът на листата за Бургас и региона и мажоритарен кандидат на партиите ЛИДЕР с Новото време Мирослав Севлиевски и бизнесменът  Христо Ковачки днес призоваха за подкрепа гражданите на Бургас, а отговорите звучаха така:

- Само ако не направите коалиция с ДПС...

Христо Ковачки: “Ние ще се борим да създадем една дясна коалиция, така че с управляващите партии няма да влизаме в коалиция. Това нещо ви го обещавам."

- Ще върнете ли имотите на тракийските българи в Турция, попита друг минувач...

Мирослав Севлиевски: “А, тази тема знаете, че се влачи двайсетина години, това, което мога да кажа, е, че обещавам, че депутатите на Лидер с Новото време ще работят за връщане на парите и имотите на тракийци от Турция. - А ще подпишете ли това ваше обещание? Готов съм да се подпиша. Ще работя за тракийци."

На най-бургаското място - до часовника, Мирослав Севлиевски и Христо Ковачки раздаваха своите бюлетини и призоваваха минувачите да гласуват в неделя. При тях се спряха инвалиди, работещи, млади и стари. С молба за подкрепа на изборите и съучастие в реалните проблеми на хората, лидери и нововремци очертаха новия курс за тяхното решаване - номер 2 в интегралната бюлетина.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.