Novoto Vreme
01/07/2009
На организирано от Лидер и Новото време представление ансамбъл „Тракия” изсипа водопад от таланти

Без капка притеснение от дъжда, който се изля над Мизия, ансамбъл „Тракия” очарова с таланта си жителите и гостите на града, които бяха дошли на митинга на Лидер и Новото време. Коалицията представи кандидатите за народни представители за Врачанска област.
„Ние не подкрепяме модела на огромните и неизпълними нереалистични партийни обещания в процеса на изборите и оправданията за тяхното последващо неизпълнение с коалиционно управление. Политическата ситуация и обществената нагласа предполагат и задължават, в следващите управленски мандати, политическата класа да ръководи държавата в условия на коалиционно държавно управление, което предполага мъдрост, екипност и толерантност”, каза водачът на листата Златка Карамелска.


„В последните двадесет години бяхме свидетели на много експерименти през кратък период от време, множество не дотам добри експерти и преследване на лични амбиции, за сметка на обществения интерес, което нанесе много сериозни удари и поражения върху българската икономика. Не можем да не си даваме сметка и да признаем наличието на настоящия етап на негативни ефекти в страната от глобалната икономическа и финансова криза и пълната неспособност на настоящото управление да се справи и противопостави успешно”, заяви мажоритарният кандидат Кремен Георгиев.

Фолклорният състав представи подготвена специално за проявата едночасова програма. Феерия от звуци и багри окъпа сцената пред читалището. Ансамбълът изпълни добруджански и тракийски танци – финалната част на спектакъла „Хубава Яна”, както и букет от умело подбрани народни песни.
Фолклорен ансамбъл “Тракия” е професионална артистична трупа от танцьори, певци и инструменталисти. С прекрасните си динамични изпълнения, те представиха огромното разнообразие от български народни песни, танци, обреди и обичаи. Магнетичното сценично присъствие на младите таланти се предаде на всички присъстващи.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.