Novoto Vreme
03/07/2009
Предизборно обръщение на Звездалин Златев, водач на листата на ПП ЛИДЕР с Новото време за 30 избирателен район, гр. Шумен

Скъпи Шуменци,

На 5 юли вие определяте бъдещето на България за следващатите 4 години. Затова аз, Звездалин Жечев Златев, водач на листата на ПП ЛИДЕР  с „Новото време” се объщам към вас и ви моля да прочетете внимателно това, което искам да ви кажа.

Вече 20 години политиците ни обещават „светлото бъдеще”. Но реалността е друга. Икономиката ни е слаба поради алчността и безотговорността на всички, които управляваха България досега. Нашите съграждани губят домовете си и работните си места, цели предприятия се затварят. Здравеопазването ни е лошо, образователната ни система е разочароваща, а всеки изминал ден ни предоставя нови доказателства, че нашата държава е най-корумпираната, най-бедната и най-неуредена страна в ЕС, а Българите  − най-нещастните хора в Европа.

Обществото ни е в опасност. Изпитанията пред нас са истински, сериозни и многобройни. Каквото и да ви казват управляващите, каквито и гръмки думи, велики площадни призиви и обещания да отправят към вас, не се заблуждавайте - тези изпитания не са нито бързо-, нито леснопреодолими.

Това, което днешните управляващи не разбират, е че земята се е надигнала под тях – че досегашните политически аргументи вече не важат. Светът се променя, и ние трябва да се променим с него. Нека се отърсим от натрупалия се прах, да махнем за сбогом на износения политически елит и да вземем нещата в свои ръце.

Ние от ЛИДЕР с „Новото време” можем да го направим. Доказали сме, че имаме необходимите ресурси, имаме икономическия опит на българския и международен пазар, имаме нужните сили и най-вече – имаме хората, които ще осъществят промяната. Ние не сме обвързани с досегашно участие в политиката. Затова имаме моралното право да настояваме за промяна, за европейско поведение на нашите депутати и управляващи.

Много политици поставят под въпрос искреността на нашите намерения. Те се страхуват от нас, защото знаят какво могат да постигнат свободните, успели и доказали се мъже и жени, когато към разума се добавят творчески решения.

Да, предизвикателствата пред нас са нови. Затова и средствата, с които ги посрещаме трябва да са нови. Но ценностите, на които се уповава ЛИДЕР с „Новото време” - прозрачност, смелост, трудолюбие, отговорност, толерантност - са истински. Те са тихата сила, която ще осигури успеха на България.

Нека на 5 юли да обявим края на дребните обиди, едрите измами, фалшивите обещания, взаимните обвинения и остарелите догми, които твърде дълго задържаха развитието на България. В нашия път към магистралата на ЕС няма място за макадамови пътечки. Нека заедно да построим пътя, който ще ни заведе в света на успелите, богатите и демократичните европейски народи.

Гласувайте на 5 юли с бюлетина №2!

 

Искрено ваш,
Звездалин Жечев Златев

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.