Novoto Vreme
02/07/2009
Концерт и 1000 знамена в Бургас

 

Грандиозен концерт на Софи Маринова, Калин Вельов, група Тумбаито и кубинската певица Долорес организират на 2 юли от 19.30 часа на бургаския площад Тройката.
1000 български знамена ще бъдат раздадени по време на тържеството.
Слогънът на концерта е да запазим чисти ръцете на българските деца.
Мажоритарният кандидат и водач на листата на Лидер с Новото време Мирослав Севлиевски ще представи всички кандидат-депутати от листата на двете партии в Бургас.
Лидер с Новото време призовават всички, дошли на концерта да гласуват по съвест и да не продават гласа си.

Както ние заставаме пред вас с имената, идеите и биографиите си, моля ви вгледайте се в лицата и на останалите партии, които се борят за гласовете ви, призова хората в Бургас Мирослав Севлиевски.

Кампания срещу купуването и продаването на гласове организираха днес кандидатите от листата на Лидер с Новото в минното селище Черно море и в село Рудник.
Заради зачестилите сигнали за започнало вече раздаване на двайсетолевки от претенденти за властта. Севлиевски призова районна прокуратура да се самосезира и да предприеми действия, спиращи купуването на гласове.

Водачът на бургаската листа изпрати днес и официално искане до Централната избирателна комисия на всички участници във вота на 5 юли да бъде предоставена софтуерната програма за изчисляване на изборните резултати и за разпределението им по партии и избирателни райони.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.