Novoto Vreme
03/07/2009
ЛИДЕР подариха концерт с Миро и Аксиния в Кюстендил

Влади Владимиров

 

Миро, Аксиния и Мишо Шамара пяха за кюстендилци и гостите на града по покана на ЛИДЕР с Новото време.
"В Кюстендил се появиха политически туристи. Аз ви гарантирам, че тук ще идват само истински туристи. Благодаря ви за подкрепата и нека покажем, че на 5 юли можем да разбием политическото статукво. Просто искам да ви подаря 2- 3 часа концерт с хубава българска музика", заяви мажоритарният кандидат на ЛИДЕР Никифор Вангелов. Той излезе на сцената заедно със синовете си- Васил и Христо.


"Недоумявам защо, политици и социолози се изненадват от нашия добър резултат на евроизборите. Вие сте най- добрите, подкрепете ни и на 5 юли, с №2 в бюлетините", призова и водачът на листата на ЛИДЕР с Новото време Светослав Василев.


Миро, който бе гост и на празника "Девойка Кюстендилска пролет", изпя хитовете си и накара феновете си изпълнили площад "Велбъжд" да пеят заедно с него.
"Време е работещите хора да влязат в политиката и да променят икономическата система отвътре. Не мога да ви кажа гласувайте, но мога да ви кажа, че аз ги харесвам", каза Миро. Колежката му Аксиния покани всички на големия митинг- концерт на ЛИДЕР с Новото време пред НДК в София тази вечер.
"Вече сме много и вярваме, че промяната ще дойде. Вярваме в ЛИДЕР, в бюлетината сме с №2, но ние сме №1", коментира певицата пред стотиците на площада в Кюстендил.

 

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.