Novoto Vreme
04/07/2009
Д-р Йордан КАМЕНОВ - Лидер и Новото време са истинската промяна в политиката

Броени часове делят Лидер от първия голям политически успех на партията ни - представителство заедно с новото време в 41-то българско Народно събрание. Пред нас е възможността да реализираме плановете и мечтите си чрез усилията на своите политически представители. Ето защо трябва да гласуваме! До всеки един от нас трябва да застанат хората, с които споделяме живота и мечтите си. Сега имаме нужда от подкрепата на всекиго, когото ценим и обичаме.
Хулите и лъжите, с които компрометираните политици на прехода ни засипаха през последните седмици, ни направиха по-силни. Много скоро тази сила ще проличи и от високия изборен резултат на Лидер и Новото време. Откраднатите от европейските фондове милиони бяха насочени в яростна кампания срещу Лидер и Новото време. Честият гост на ДАНС Яне Янев, който обещава ред и законност, няма нищо против да бъде финансиран с пари, заради кражбата на които България беше лишена от европейските фондове и беше наречена "крадецът на Европа".
Отношенията ни с нашите избиратели обезсмислиха опонентите ни, които поради липса на друго, измислят квалификации и обидни прозвища на формацията ни, на лидерите и, и, което е най-лошото на нашите избиратели. Целият този престъпен фронт е насочен срещу Лидер и Новото време, защото стотици хиляди българи видяха в нас най-сериозния коз срещу статуквото, най-открития и позитивен избор, гаранта за това, че промяната е възможна.
Благодарим ви искрено за вашата добронамереност и търпение, за достойнството, което проявихте в нелеките дни след евровота!
Истинската ни битка - когато предложим пакета от приоритетни закони, над които нашият екип работи отсега. Тези закони ще нарушат спокойствието на политическия елит, те ще защитят интересите на всеки от вас и на всички нас заедно. Законодателните ни победи в българския парламент ще бъде най-добрата ни атестация като нова и жизнена парламентарна формация.
Досега политиците покровителстваха престъпници, чиновници крадяха в схема с организираната престъпност, тройната коалиция подмени политиката с корупция. Доган се нарича "финансов инструмент" и "управляващ на управляващите", а Яне Янев и лъжепатриотите слагат престъпници в листите си.
Няма никакво съмнение, че партия Лидер е много различна от традиционните партии, попадащи в парламента. Нашите избиратели ни познават добре, те са с нас днес и няма причина да не бъдат и след години. Имаме общи виждания за успеха, колегиалността и лоялността. Те са предпоставки за нов морал в политиката.
Ние няма да бягаме от един избирателен район в друг, нито ще сменяме по няколко пъти парламентарните си групи. Презираме политическите хамелеони.
Убедени сме, че на България е нужно дясно управление, което да не раздава безразборно помощи, а да създава възможности за избор на решения и за достоен живот. Лидер е политическа формация, която ще бъде особено полезна за българите със своите икономически знания и опит в настоящия момент на криза. Икономическите ни експерти са хора, на усилията на които се крепят цепи отрасли.
Осъждаме остро политическото говорене на ДПС. То е цинично и безотговорно. Не по-малко безотговорен е и националистическият авантюризъм на Атака и РЗС.
Ние знаем какво е достоен начин на живот и самочувствието ни е основано на лични постижения.
България знае, че ние можем! Вотът за Лидер и Новото време е вот за нов дневен ред на законодателството, за нов етичен кодекс в политиката, за нов морал и нравственост във взаимоотношенията с избирателите. Обречени сме да успеем заедно! Защото ние не просто искаме промяна! Ние знаем каква промяна е нужна! Ние сме промяната!

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.