Novoto Vreme
04/07/2009
Хиляди бургазлии се стекоха на 'Тройката" за грандиозния концерт

 

Очакваме 20 ООО избиратели в Бургас да ни подкрепят на изборите на 5 юни, каза мажоритарният кандидат за депутат Мирослав Севлиевски и водач на листата на ЛИДЕР с Новото време.
Всички социолози прогнозират, че двете партии са сигурен участник в следващия парламент. Агенциите предвиждат подкрепа за ЛИДЕР с Новото време от 5 до 8 процента.
Хиляди бургазлии се стекоха на 'Тройката" за грандиозния концерт на Софи Маринова, Калин Вельов и кубинката Долорес.
Севлиевски представи кандидатите за депутати от двете партии и призова всички, дошли на концерта, да гласуват по съвест, да не продават гласа си. Както ние заставаме пред вас с имената, идеите и биографиите си, моля ви вгледайте се в лицата и на останалите партии, които се борят за гласовете ви, призова хората на площада Севлиевски.
Да запазим бели ръцете на децата, призова още веднъж той всички бъдещи депутати от Народното събрание.
Кампания срещу купуването и продаването на гласове кандидатите от листата на ЛИДЕР с Новото време направиха заедно с колегите си в минното сели-
ще Черно море и в село Рудник. Заради зачестилите сигнали за започнало вече раздаване на двайсетолевки от претенденти за властта.
Севлиевски призова Районна прокуратура да се самосезира и да предприеме действия, спиращи купуването на гласове.
В Бургас от няколко дни провеждаме обучение на застъпниците, целта ни е да покрием всяка секция с по двама човека в цялата област и да има поне по един в резерв, съобщи Севлиевски. Той обясни, че застъпниците са инструктирани от квалифицирани юристи - запознати са със законодателните процедури и с правата на гласоподавателите, за да могат да следят за нарушения на изборния процес. Те ще носят в неделя - в деня на вота, баджове с надпис ЛИДЕР, за да бъдат лесно разпознавани от гласоподавателите.
Севлиевски призова всички хора от Бургаския регион да съобщават веднага, ако забележат нарушения или опити вотът им да бъде манипулиран.
По време на иструктажа на застъпниците Севлиевски потвърди за сетен път, че ЛИДЕР и Новото време няма да допуснат БСП и ДПС да участват в бъдещото управление на страната.
На въпроси от симпатизанти защо Яне Янев провежда целенасочена кампания срещу тях, Севлиевски с насмешка отговори, че ако Яне ще вкарва някого в затвора, на първо място трябва да го направи за своя партньор Стефан Софиянски.
Той припомни, че водач на листата на РЗС в Перник е бившият царски областен управител Димитър Колев, когото Яне Янев се кълнеше допреди месец, че ще вкара в затвора за корупция.
Мирослав Севлиевски припомни още , че Янев и ДПС внесоха и гласуваха заедно калпавия избирателен закон, по който ще гласуваме в неделя.
Мажоритарният кандидат за депутат Мирослав Севлиевски ще финишира кампанията си на 4 юли в село Зорница с освещаването на православен храм. Церемонията ще води сливенският владика дядо Иоаникий.
Лични застъпници на Севлиевски по време на кампанията станаха първият демократично избран президент на България Желю Желев, бургазлията Тончо Токмакчиев и бившият областен управител на Бургас Иван Витанов.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.