Novoto Vreme
08/08/2009
НОВОТО ВРЕМЕ ВЪВ ВРАЦА СЕ СТЯГА ЗА КМЕТСКИ ИЗБОРИ

Врачанската структура на ПП НОВОТО ВРЕМЕ направи анализ на резултатите от проведените в началото на юли избори за Национален парламент. Таралежите обсъдиха подробно предизборната стратегия на Коалицията ЛИДЕР С НОВОТО ВРЕМЕ, като отбелязаха, че местните структури на двете партии са успели да сформират много добър екип, което е видно и от резултатите в областта.

Врачанските Нововремци обсъдиха и предстоящите частични кметски избори в общината. Ръководството е провело вече няколко срещи с част от останалите десни партии, но до конкретни споразумения все още не се е стигнало.

„Периодът е ваканционен и все още не можем да сформираме работна група за преговори с останалите десни партии. Имаме обаче уговорка това да стане около 20 август. В града ни тепърва предстоят доста промени, нужно е време нещата да се подредят, да изкристализират и едва тогава ще можем да говорим по-конкретно. Надяваме се в най-скоро време да станат ясни намеренията на управляващата партия ГЕРБ, защото е много важно кой ще е техният кандидат за кметския стол. Още малко търпение и вече ще имаме повече яснота”, коментира председателят на ПП НОВОТО ВРЕМЕ във Враца Емил Петров.

Той допълни, че членовете и симпатизантите на партията усилено подготвят проекти в няколко различни направления и сфери, които ще се отразят положително на града и района. Нововремци са убедени, че Враца има уникален шанс да се развие през следващите години, тъй като има двама министри – досегашният кмет Тотю Младенов, който стана социален министър и Мирослав Найденов – министър на земеделието. Таралежите обаче са категорични, че за да се случи това, гражданските организации трябва да проявят повече активност и да не разчитат само на общината или на държавата. Колкото повече различни по своя характер организации, или сдружения работят за доброто на града, толкова по-добре ще бъде за всички, убедени са врачанските Нововремци.

 

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.