Novoto Vreme
08/01/2010
Емил Кошлуков гостува в "Търси се..."
09.01.2010 година от 11.00 ч. в "Търси се", по bTV
Емил Кошлуков гостува в поредното издание на токшоуто "Търси се...", тази събота, 9 януари. За обратите в живота му и за това какво се крие зад образа на бохем ще разкажат най-близките му хора, а някои от тях зрителите ще видят за пръв път.

Най-интересна ще бъде срещата на политика със сестра му Любляна, която е преподавател в Пловдивската музикална академия. Тя ще разкрие, че като дете Емо е бил доста различен и любимото му занимание било да чете книги. "Най-трудният период беше попадането му в затвора, защото това беше нещо неочаквано за нашето семейство. Ходихме на свиждания, а той никога не се оплакваше", ще разкаже Любляна. За първи път тя ще разкрие подробности и за връзката му с Наталия, жената, от която Кошлуков има дъщеря, а зрителите ще видят нейни снимки.

Най-голямата изненада за госта ще бъде срещата с дъщеря му Алис, която живее заедно с майка си в Америка. Във видеопослание до баща си Алис ще признае: "Тате, много се гордея с теб и те чакам да дойдеш! Обичам те!". Емо няма да скрие вълнението от срещата с нея. "Когато сме заедно аз му правя кафе. Много ми харесва да ходим в мола и да скачаме с бънджи", откровено ще сподели Алис. Tя ще отправи една молба към баща си, но каква е тя, зрителите ще разберат тази събота. Как успява да навакса пропуснатите мигове с Алис и какво е посланието на Кошлуков към нея, ще стане ясно тази седмица в предаването.

Друга изненада за Кошлуков ще бъде един от най-близките му приятели през последната година - бизнесмена Христо Сираков, известен и с изтънчения си вкус към красивите жени. Той ще признае, че Емо е "чаровник и доста добър негов ученик" по отношение на дамите. За да изпробва познанията му за женската красота, бизнесменът ще го помоли да коментира кориците на няколко мъжки списания и да познае къде по моделите има корекции с фотошоп.

Под звуците на кючека ще поиска да танцува друга близка приятелка на политика - Станка Желева. Как Кошлуков ще се справи с ориенталските ритми в компанията на танцьорка в студиото, ще стане ясно в предаването.
 
Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.