Novoto Vreme
29/06/2009
ДЕКЛАРАЦИЯ

Лидер и „Новото време” имат политическо решение, да не се проверяват листите европейски и национален парламент за принадлежност към структурите на Държавна сигурност. Това решение е продиктувано от факта, че ключовата дума при нас е ДОВЕРИЕ.

Днес, след публикуваното от ЦИК Решение №69 от 29.06.2009 г. касаещо лица, регистрирани от ЦИК за кандидати за народни представители разбрахме, че петима от  членовете от нашите листи са сътрудничили на ДС, факт, които те са скрили от нас. (Стоян Цветанов Стоянов, пети в 26 МИР София област, Виктор Орлинов Денизов, четвърти в 9 МИР Кърджали, Владимир Великов Иванов, тринадесети в 19 МИР Русе, Кирил Константинов Пенчев, четиринадесети в 3 МИР Варна, Огнемир Александров Пенчев, осми в 26 МИР). Изключение прави Евгени Иванов Евгениев, който работи в МВР.

Въпрос на лично решение и морално обществена присъда е тяхната понататъшна съдба.  Това, което заявяваме категорично е, че те вече НЕ са част от партия Лидер.

Отново заявяваме, Лидер и „Новото време” са партии на хората, които работят градивно.

Ние сме тези, които не сме от настоящето политическото статукво на България. Ние сме хората, които се борят за морал в политиката. Искаме промяна.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.