Novoto Vreme
29/06/2009
Лидер дари икони за храмовете в област Плевен

На Петровден, когато православната църква чества Светите равноапостоли Петър и Павел, в църквата „Свети Николай” в Плевен беше отслужен водосвет за здраве и успех на участниците в листата за народни представители на партия Лидер с Новото време.

 

Този ден не е избран случайно, защото Петровден се свързва с началото на жътвата, когато хората прибират от полето плода на своя труд. Да бъде благословен и вашият труд, пожелаха отците и на кандидат-депутатите на Лидер, които са изправени на финалната права в предизборната кампания.  

В този ден, в който почитаме светецът, изобразяван като пазач на Райските порти, който определя коя душа е праведна и коя не, нека се помолим да Бог да бъде с нас по пътя ни, за да ни предпази от изкушението на властта и да ни помогне да запазим човешкото у себе си и да не забравяме откъде сме тръгнали, каза мажоритарният кандидат и водач на листата на Лидер с Новото време Владислав Милчев преди да целуне кръста.

 На всички единадесет общини в областта партия Лидер ще дари осветени икони на равноапостолите Петър и Павел. В Плевен икона на светците ще бъде дарена на църквата „Св. Николай”. Икони на Петър и Павел с послание за благополучие ще бъдат изпратени на всички общини в страната.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.