Novoto Vreme
29/06/2009
Красен Кралев дари средства на Асоциацията на възпитаниците на Морското училище
Тренажор ще учи моряците на животоспасяващи техники

 

На пресконференция днес Красен Кралев и председателят на Асоциацията на възпитаниците на Морско училище Петър Тухчиев представиха проект за тренирочвъчен полигон за моряци, полицаи и пожарникари.
Идеята за проекта е на Асоциацията. От ръководството изпратили писма до над 50 фирми и политически партии за включване в емблематичното за морския бизнес начинание. „Единственият отзовал се до този момет е Красен Кралев, в което няма нищо странно предвид факта, че той самият е възпитаник на морското училище. Странното е, че не се отзоваха и други, особено представители на фирми от морския бизнес” коментира Петър Тухчиев. „Варна може да се превърне в място, където да се обучават военни от морския сектор, МВР и пожарникари от страната и чужбина. Тръгваме с малко, за да стигнем до по-сериозните проблеми” допълни той.
Мажориатният кандидат на ЛИДЕР с Новото време не за пръв път се отзовава при възникнали финасови потребности. Тренажорът, който той дарява, ще учи моряците на спасителни техники при пожар на кораба. „Две години от живота ми са минали в Морското училище като военнослужещ в спортната рота на Варна, така че съдбата на тази институция не ми е безразлична. Участвам в тези проекти, защото морският бизнес е от голямо значение за Варна. Нормално е тук да има големи центрове за обучение, така както е нормално и Морската администрация да си дойде във Варна, където й е мястото” обобщи Красен Кралев.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.