Novoto Vreme
29/06/2009
Самоводчани поискаха околовръстен път от кандидата на Лидер с “Новото време” Ивайло Здравков

В Самоводене Ивайло Здравков се поклони пред паметника на Стефан Стамболов

 

Околовръстен път, през който да бъде пренасочено движението Русе - Велико Търново, поискаха жителите на село Самоводене от водача на листата на Лидер и Новото време  Ивайло Здравков. Повод за това стана поредният тир, който влезе в две къщи. “Всички говорят, че защитават интересите на хората, а няма кой да защити живота ни”, оплакаха се самоводчани.
Инфраструктурата е основен проблем не само на Самоводене, но и на цяла България, а дотам се стигна заради корумпирания политически елит, каза Ивайло Здравков. В Европа 100 км път се прави за една година, а тук за десетилетия. Именно заради наглото източване на фондове европейските ни партньори спряха парите за пътища.
Ние от Лидер и “Новото време” ще въведем ясни правила и прозначност при определянето на фирми изпълнители на пътища. Ще настояваме за ясни срокове и ако те не бъдат спазвани ще искаме солени глоби. Няма да допуснем срастване на държавата по формулата “батко и братко”, която превърна България в синоним на корупция и още по-лошо - застрашава живота на хората, каза Ивайло Здравков. По думите му, ако имаше правила, в Самоводене международният път отдавна щеше да минава далеч от домовете на хората.
Лидер с “Новото време” предлага хора, които не са оцапали ръцете си с далавери, които знаят какво е нужно, за да просперира България, и могат да го направят, с тези думи Ивайло Здравков призова хората от Самоводене да подкрепят на 5 юли младата партия. Заедно с Ивайло Здравков в Самоводене пристигнаха и мажоритарният кандидат и втори в листата на ЛИДЕР с “Новото време” Иван Александров и кандидатите за народни представители Сашо Ангелов, Даниел Донев, инж. Маргарита Димитрова и инж. Калин Иванов.
Самоводчани поискаха от Ивайло Здравков и помощ за църквата “Св. Ирина”. Заради разцепване близо 2000 души нямаме къде да запалим свещ, къде да се помолим и да оплачем близките си, казаха хората. Ивайло Здравков пое ангажимент да потърси съдействие и храмът да бъде спасен. Това е още един пример за безхаберието на властимащите. Престъпление е нещо съхранено в продължение на векове, за което предците ни са отделяли от залъка си, да бъде оставено на произвола на времето.
Крайно време е да спрем да създаваме кухи държавни структури и да плащаме на чиновници, които нищо не вършат. Време е да сложим край на принципа “Ако не искаш нещо да не бъде свършено, направи комисия” и да създадем работеща държава, обърната с лице към хората. Това искаме и ще направим ние от Лидер с “Новото време”.
В Самоводене Ивайло Здравков заедно с колегите си кандидати за народни представители се поклониха пред паметника на един от най-великите българи Стефан Стамболов - политикът модернизирал и превърнал България в икономическото чудо на Европа.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.