Novoto Vreme
30/06/2009
Петър Паунов: Изненадани сме от наличието на кандидат-депутати от „Лидер” и „Новото време” в списъка на Комисията по досиетата
Информационна агенция “Фокус” - Политика

София. Фактът, че има кандидат-депутати от „Лидер” и „Новото време” в обявения списък на Комисията по досиетата, ни изненада. Това каза пред Агенция „Фокус” Петър Паунов, ръководител на Националния предизборен щаб на „Лидер” и „Новото време”. Той заяви, че двете формации категорично осъждат работата на тайните служби.
„Още, когато излезе доклада решението бе ясно и категорично, че тези хора нямат място в партия „Лидер” и в листите”, заяви Петър Паунов. Той припомни, че законът е такъв, че нищо не може да бъде направено, изразявайки удовлетвореност, че петимата са на по-задни места в листите. „Категорично ще бъдат освободени от политическата формация. Някои от тях са гражданска квота, единствено г-н Евгениев, който е служител на Министерството на вътрешните работи и към момента”, коментира още Паунов.
По думите на Петър Паунов това са хора, които са злоупотребили с доверието на организациите, защото като млади партии е имало решение да не се проверяват предварително. „Защото, ако се тръгне с недоверие от самото начало, очевидно няма как да се върви заедно по пътя. Това са петима души, които са злоупотребили с това доверие и нямат повече място сред „Лидер” и „Новото време”, допълни Петър Паунов.
Александър ШАБОВ

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.