Novoto Vreme
30/06/2009
Инвестиции в спорта, образованието и градската среда в Петрич - приоритет за ЛИДЕР
Струма

Водачът Петър Петров подари на именния си ден, икона ма светиите Петър и Павел на благоевградския, храм
Водачът на листата на партия ЛИДЕР с „Новото време" Петър Петров ще побира за осигуряване на средства за изграждане на многофункционална спортна зала в Петрич. Идеята е на местния водач на партията в общината Евгени Петров, който е и в пропорционалната кандидатдепутатска листа на ЛИДЕР с „Новото време".
Евгени Петров е учител по физическо възпитание и спорт, футболен съдия и ръководител на спортни клубове на училищно ниво в Петрич. Идеята му е обединяване на спортните клубове, развитието на спорта в три направления - огражденски,
подгорски и източен район на общината, и създаването на модерна база за тренировки.
Възпитаниците на Евгени Петров са печелили редица отличия за Петрич и общината. Като общински съветник и председател на комисията по спорт, култура и туризъм към местния парламент той работи за това общината да осигури база и поощрения за децата, които печелят медали и отличия.
„Аз като народен представител се ангажирам в Петрич да бъдат насочени средства по програми на Държавната агенция за младежта и спорта за изграждането на многофункционална спортна зала в града , обяви на среща с жителите на община Петрич водачът на листата ЛИДЕР с „Новото време" Петър Петров. „А в по-дългосрочен план смятаме да създадем и детско-юношвска школа по борба. Знаем, че от вашата община е световният шампион по свободна борба Серафим Бързаков и Кирил Терзиев, който спечели бронзов медал за България на Олимпийските игри в Пекин", допълни Петър Петров.
На представянето на листата ЛИДЕР с „Новото време" в Петрич се отзоваха предимно млади хора, които искат промяна.
Инвестиции в спорта, образованието и градската среда са приоритетите на ЛИДЕР за община Петрич заедно с възраждането на местното производство и създаване на нови работни места.
„Знаем, че в Петричка община се произвеждат ранните зеленчуци. Ние като собственици на веригата супермаркети „Европа" можем да предложим договори на производителите за изкупуване на реколтата на по-добри цени от тези, предлагани на борсата. Приоритет за мен като народен представител ще бъде и изграждането на пунктове за изкупуване на грозде, за да се прекрати монопола на двата винпрома,
изкупуващи продукцията на изключително ниски цени", допълни Петър Петров. Това не са обещания, а идеи, които са реално изпълними, ако избирателите в община Петрич и региона гласуват за промяната, която всички ние искаме.
Молебен под надслов „За теб и България" отслужиха свещениците на катедралния благоевградски храм „Въведение Богородично"за водачите на листата на ЛИДЕР с „Новото време" в Благоевградска област Петър Петров /сн. 1, в средата/, д-р Румен Кондев, мажоритарния кандидат ген. Любомир Василев /вляво/л многобройните членове и симпатизанти на коалицията в Пиринско. Молебенът съвпадна с именния ден на водача П. Петров, който разчупи традицията и започна деня с подарък от него за храма • икона на Св. Петър и Св. Павел, осветена в храм-паметника „Александър Невски". Същите икони ЛИДЕР приготви и за всички останали общини в Благоевградска област. По-късно нововремката Капка Салмова изненада приятно Петров с торта-таралеж, която конспиративно бе крита на празен стол по време на цялата среща на именяка и ген. Василев с жителите на Благоевград.

Ваня СИМЕОНОВА


Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.