Novoto Vreme
30/06/2009
Кандидатът на "Лидер" и "Новото време" Владислав Милчев ще спонсорира изграждането на параклис

Мажоритарният кандидат и водач на листата на партия "Лидер" с "Новото време" за Плевен - Владислав Милчев, се срещна с жителите на Бацова махала и Нова чене.
Основният въпрос, който му поставиха участниците в срещата, беше каква е позицията на "Лидер" за развитие на земеделието и животновъдството, които са основен поминък за малките населени места в региона. "В нашата икономическа програма с приоритет е развитието на селското стопанство, леката промишленост и туризма. През
последните 3 години имаме сериозен принос за съживяването на земеделието и леката промишленост в региона след инвестицията от близо 8 млн. лв., която направихме в консервното предприятие "Сторко", подчерта Милчев. За да се възроди селското стопанство в целия регион, обаче са необходими субсидии, които се гласуват в ЕП. "Дано новите евродепутати свършат по-добре работата си и да защитят интересите на българските селскостопански производители и продукцията им да бъде субсидирана така, че да бъде равнопоставена с тази на селскостопанските производители в Европа", изтъкна Владислав Милчев и допълни, че от "Лидер" искат да възродят селското стопанство, да дадат перспектива на хората, за да се върнат в селата, а не да изнемогват от високи наеми и заеми в градовете. Той обеща, ако влезе в парламента, да подкрепи местните производители с лобизъм, с помощ при разработване на проекти, за да може евросубсидиите да достигнат до всеки. Владислав Милчев откликна и на молбата на кмета на Бацова махала за помощ за изграждане на параклис в селото и пое ангажимент да осигури 10 000 лв. за строежа. Кандидат-депутатът пое и друг ангажимент - чрез него хората от региона да получат възможността тяхната дума да се чува в парламента. "Вие казвате, че сега вашата дума не се чува и самозабравили се политици дерибействат в селата и градовете, затриват предприятия, отнемат поминъка ви. Аз ви обещавам, че чрез мен всеки един от вас ще има думата и гласът ви ще се чува, ще бъде важен. Дайте ми шанс обаче да докажа, че това ще се случи, че няма да ви излъжа, а наистина ще ви помагам", призова кандидатът на "Лидер" с "Новото време".

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.