Novoto Vreme
30/06/2009
Четири хиляди души събра концерт на Лидер и Новото време в Търговище

Мощно присъствие и луд купон направиха българските изпълнители Аксиния, Мишо Шамара, Миро и Софи Маринова снощи в Търговище. Лошото време не изплаши хилядите млади и стари, които се събраха в центъра на града.

Изпълнителите подлудиха публиката на площад „Свобода” и така дадоха заявка за най-силното търговищко парти през годината. Звездите бяха в града по покана на партия ЛИДЕР, които бяха и организатори на проявата. За разлика от други предизборни концерти кандидатите на партията в Търговище не изпаднаха в дълги слова и убеждение за гласуване именно за тяхната партия.

 

 

След страхотните R&B изпълнения на Аксиния, водачът на листата Веселин Николов благодари на публиката, че въпреки капризите на времето са уважили поканата им. Благодарност отправи и към онези, които са ги подкрепили на евровота. Николов се обърна и към онези, които не са счели за необходимо да гласуват на предните избори.

„Изберете партия в която има хора, които са готови да изпълнят обещанията на действащите политици” – призова водачът на листата и апелира да подкрепят мажоритарният кандидат на Лидер Свилен Габровски. От своя страна Габровски беше още по-лаконичен.

„Купонът е при нас. Младите хора са при нас. Ние искаме промяна. Подкрепете ни!” – призова той и даде думата на поп певецът Миро. Преди да изпълни един от хитовете си той каза, че Николов и Габровски не са от обичайните хора, които сме свикнали да виждаме. „Сещате се онези, които са лъгали, мамили и т.н.” – сподели Миро. Той каза, че искат нови хора и призова да се гласува за промяната. След това се зае с това, което най-добре умее и докара публиката до екстаз. Площадът пееше неговите текстове и се поклащаше в ритъма на българския поп.

На Миро толкова му хареса аудиторията в Търговище, че изпълни и две парчета повече. Едно от тях е чисто нова песен и до сега аудиторията не я е чувала. По реакцията на публиката обаче се разбра, че новият сингъл на Миро ще стане тотален хит.

След него на сцената се качиха Мишо Шамара, известен вече като Биг Ша, и Конса. Те също много се зарадваха на Търговищката публика и изпълниха няколко смазващи хита. Шамара дори подари няколко фланелки и шапки не феновете си.

Край на разбиващият концерт постави Софи Маринова, която също изпълни няколко свои хита. Тя също много хареса търговищката публика и й подари едно допълнително парче.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.