Novoto Vreme
30/06/2009
“1000 причини да се гордеем, че сме българи” подариха ЛИДЕР с Новото време на пернишки читалища

 

Книга „1000 причини да се гордеем, че сме българи” и безплатен интернет подариха кандидатите в листата на партия ЛИДЕР с Новото време на Иванка Василева - старши експерт в РЕКИЦ “Читалища” Перник.
С екземпляр от патриотичната книга, издавана от партия ЛИДЕР, кандидатите Ваня Коконова и Румен Кирилов зарадваха и директорката на пернишкото читалище „Елин Пелин” Галина Тодорова.
ЛИДЕР с Новото време сме хора, които подкрепят развитието на бизнеса, духовното развитие и книжовното дело. Тази прекрасна книга, издадена от партия ЛИДЕР е едно малко съкровище за всяка библиотека, каза Коконова.
Ние ще се стремим да помагаме на културата, тъй като напоследък на нея се обръща много малко внимание. Искаме да помагаме и имаме тези възможности да го правим. Вие, читалищата, останахте последния стожер на културата в България, каза адвокат Кирилов.
В Перник имаше един прекрасен театър, който го унищожиха и сега не се знае кой ще го прави, това е срамно. Ние лично сме дарили пари за този театър и тези пари не знам къде са отишли и за какво се ползват, допълни Кирилов.
Кандидатите за народни представители влязоха и в читалищния клуб където разговаряха за проблемите на читалищата, училищата и образованието.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.