Novoto Vreme
01/07/2009
Лидер и Новото време представиха кандидатите си във Велико Търново

 [ Виж видео ]
„България се нуждае от силна икономика, от работни места и именно младите хора в партия ЛИДЕР могат да направят много в тази посока!" Това заяви пред симпатизанти в старата столица водачът на великотърновската листа на „ЛИДЕР" Ивайло Здравков.
Ивайло Здравков- водач на листата на ЛИДЕР във Велико Търново: „Само в силна икономическа държава може да се провежда социална и всякаква друга политика. Партия ЛИДЕР основна залага на това! Писна ми депутатите след като бъдат избрани да се издигат на пиедестал и да губят връзката си с хората. Аз ще бъда вашият депутат!"
За да подкрепят партия  ЛИДЕР във Велико Търново пристигнаха известни български изпълнители, сред които рапъра Мишо Шамара и поп изпълнителят Миро.
Миро: „Лидер, партия ЛИДЕР е комбинация от млади и талантливи хора, успели в това, което правят, които са решили да се обединят около идеята най-после да започне да се случва нещо в позитивен план. Те трябва да влязат вътре в държавния апарат и във системата и да променят нещата от вътре!"

„В ЛИДЕР първо работим, после говорим! Ние знаем какво правим и ще се борим за една по-силна държава!, допълни още Ивайло Здравков.

Вечерта завърши с голям концерт пред Общината.
Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.