Novoto Vreme
01/07/2009
Звездите от VIP Brother подкрепят Лидер и Новото време във Варна

 

Плеяда от звезди се включиха в подкрепа на Лидер с Новото време - Ивайла Бакалова, Азис, Диана Любенова, Мишо Шамара, Софи Маринова, Милко Калайджиев, Миро, Аксиния, които вече греят от билбордове в морската столица.
На 01.07.2009г.  Софи Маринова и Милко Калайджиев ще направят концерт във Варна, като по този начин заявяват за пореден път своята подкрепа към Лидер с Новото време.
Част от грандиозния спектакъл, ще бъде петото издание на конкурса за красота BEST VISION, който по традиция се организира от Агенция VIP Fashion Group. Идеята му е да се откриват нови лица, на които да се предоставя възможност за професионална реализация в модния бранш. След тежък и оспорван кастинг бяха одобрени 14 момичета, които ще бъдат оценявани от компетентно жури в състав:
г-жа Юлияна Дончева – заместник председател на Новото време, г-жа Ивайла Бакалова - "Мис България” 2001, г-жа мира Матеева - собственик на Модна Агенция VIP Fashion Group, д-р Ивайло Бояджиев – кандидат за народен представител от листата на Лидер с Новото време, Милко Калайджиев – доказан ценител на женската красота и светската дама Анита Мейзер.
Събитието ще се проведе на входа на Морската градина от 19.00 часа, а желанието на коалиция Лидер с Новото време е да подари на варненци един истински празник, изпълнен с много музика, емоции и красота.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.