Novoto Vreme
03/10/2011
Георги Титюков награди победителя в първата у нас "Шампионска лига на Пловдив" 2011

Отборът на “Калояново” спечели купата в първия за България и града под тепетата турнир „Шампионска лига на Пловдив” 2011, който се проведе под патронажа на Георги Титюков – зам.-кмет в този мандат, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на Коалиция „Кауза Пловдив”. След изключително оспорван двубой тимът на „Калояново” завоюва титлата с гол разлика (6:5) като по този начин остави отборът на „Vip Dent” на второ място.

Лично Георги Титюков награди първенците с купата на шампионата и златни медали. „С добрата си игра показахте, че заслужавате трофея и върха на почетната стълбица”, заяви той докато връчваше наградите на футболистите от тима на „Калояново”. На останалите състезатели от „Vip Dent” и „РАЙКОМЕРС”, които се класираха на второ и трето място пожела повече тренировки, които ще ги изстрелят на призовите места в следващите турнири. Вторият и третият отбор също получиха медали, както и десетки литри бира, с които да отпразнуват победите си.

Мачовете от първото по рода у нас футболно съревнование „Шампионска лига на Пловдив” 2011, които се проведе през последните няколко дни в града се играха на последно поколение изкуствена трева в новопостроения спортен център „Арена” в ЖК „Тракия”. Общият брой на срещите, които се изиграха по време на турнира бяха осем. Организатор на пловдивската шампионска лига е коалиция „Кауза Пловдив”, съорганизатор Градска футболна лига.


Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.