Novoto Vreme
23/10/2011
Взривиха колата на кандидата на Новото време за община Златица Петя Чолакова.

Тази вечер в 22 часа в град Златица пред жилището на кандидата за кмет на Златица Петя Чолакова бе взривен личния й лек автомобил. За съжаление демокрацията в България умря. Погребаха я самозабравили се местни лумпени, които в изборната нощ взривиха автомобила на кандидата за кмет на Златица от коалиция „Нова обединена Златица” – Петя Чолакова.

Ръководството на Политическа партия „Новото време” застава твърдо зад Петя Чолакова. Заявяваме, че сме готови да отнесем въпроса до националните и европейски институции, медии, организации в защита на свободното слово. Нека видим колко им стиска. Защото е много лесно да словоблудстваш по радия и телевизии в защита на свободното слово, а в 21 век да се връщаме към времената на Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина.

Петя Чолакова е личност с рядка гражданска позиция, която не се колебае да насочи стрелите на острото си перо срещу феодали и мафиоти, които 20 години мачкат и ограбват този китен български край. Петя е наш съратник и ние няма да я предадем.

Защото ако си затворим очите днес, за нашите деца няма да има „утре”.

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.