Novoto Vreme

Идеята за партньорство
Тематичната политика на „Новото време“

„Новото време“ работи за изготвяне на политически дневен ред, който е в хармония с обществените интереси. „Новото време“ е посланик на гражданското общество в политическото пространство. Тематичната политика на „Новото време“ е инструмент за ежедневен „превод“ на обществените въпроси на езика на политиката и обратно.

  • Тематичната политика е инструмент за неограничен достъп на гражданите до политиката.
  • Тематичната политика е корпус за бързо реагиране на политическите институции.
  • Тематичната политика е план за мобилизация на имунната система на социалната действителност срещу непосредствени и потенциални заплахи.
  • Тематичната политика ще сложи край на желязната партийна дисциплина, която старите партии поставяха над интересите на обществото.

Тематичната политика не се води напук на гражданското общество, а чрез активното въвличане на неговите институции – медии, неправителствени организации, неформални сдружения, експерти. Ето защо като политически субект „Новото време“ предоставя механизми за непрекъснато обогатяване на политическите институции със свежи идеи, иновации и инициативи.

„Новото време“ подписва меморандуми за сътрудничество с изразители на граждански интереси в сферите на екологията, здравеопазването, културата, образованието и др.

 

Back | Top | Print
Бюлетин

Електронен вестник
С БОДЛИ!

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, абонирайте се тук ››

Регистрация
Ако споделяте нашите идеи, попълнете формата за регистрация на симпатизанти тук ››

Изтегли
Символите на Новото Време може да изтеглите тук ››

Вестник Средногорски багри

 http://bgvesti.com/ - Животът вдуми

http://modernavratza.com

Studio ITTI
Web Based Solutions
© Новото Време. Всички права запазени.